© 1995-2024 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Rewolucja na talerzu

Rewolucja na talerzuSezon 2 | Odc. 5/8

35 minmagazyn kulinarnyPolska2010
Food Network sobota, 19 kwietnia 06:00
W tym odcinku zobaczymy, w jaki sposób przygotować lekką a jednocześnie sycącą zupę pomidorową. Pierwsza propozycja dotyczy klasycznego dania. Pomidorowa z brązowym ryżem okazuje się równie smaczna co ta sama potrawa podana z jego białym odpowiednikiem. Druga propozycja to zupa pomidorowa z jarzynami. Zostanie ona podana bez białego makaronu, w zamian jej smak wzbogaci kozi ser, seler oraz botwinka. Odrobiny pikanterii tej potrawie doda papryczka chilli. Trzecia wersja popularnego dania to krem z pieczonych pomidorów i papryki. Jest to nieskomplikowana potrawa, którą prowadzące podadzą z dodatkiem bryndzy.
Gatunek
  • magazyn kulinarny
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2010
Czas trwania
  • 35 min