© 1995-2024 Grupa WP. Dane o programie TV dostarcza AKPA Polska Press
Rewolucja na talerzu

Rewolucja na talerzuSezon 2 | Odc. 3/8

35 minmagazyn kulinarnyPolska2010
Food Network HD poniedziałek, 14 kwietnia 00:30
Prowadzące zaprezentują kilka sposobów na smacznego, a do tego dietetycznego i nietuczącego kurczaka. Olga pokaże, na czym polega różnica miedzy patelnią grillową a teflonową, a Agata wybierze smaczne i zdrowe dodatki. Widzowie otrzymają także przepis na marynowanego kurczaka w chrupiącej skórce. Danie drugie stanowi idealną propozycję na kolację. Kurczak na sałacie z melonem zaskoczy swoja świeżością, a także tym, jak łatwo i szybko może zostać przygotowany. Trzecia propozycja to kurczak z woka. Do przygotowania tej potrawy zostaną wykorzystane warzywa takie jak kalarepa czy koper włoski.
Gatunek
  • magazyn kulinarny
Kraj produkcji
  • Polska
Rok produkcji
  • 2010
Czas trwania
  • 35 min